5 τρόποι να βάλεις χρώμα στο eye look σου

Beauty and Makeup Tips
29 Σεπτεμβρίου, 2020

Aν νόμιζες πως το χρώμα είναι μόνο για το καλοκαίρι, έχεις πέσει έξω φίλη μας! Το χρώμα στο μακιγιάζ έχει έρθει για να μείνει και να κυριαρχήσει σε κάθε εποχή, ιδίως στα προϊόντα ματιών.Και φυσικά, δεν σου φέρνουμε μόνο tips και makeup ιδέες για να το αποκτήσεις, αλλά σου προτείνουμε και super χρωματιστά προϊόντα για να το απογειώσεις!

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα!

Χρωματιστές Mάσκαρες

Τις περίμενες και στις φέραμε! Είτε σκέτες, είτε σε συνδυασμό με σκιά ή eyeliner, οι μάσκαρες με χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο hot trends του 2020. Φωτίζουν το βλέμμα σου, δίνουν νεανική αίσθηση και παιχνιδιάρικη διάθεση. 

  • Για πιο φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε τη  μελιτζανί απόχρωση 
  • Για πιο έντονο και ψυχρό τη μπλε
  • Για πιο ιδιαίτερο τη μωβ!

Eξτραδάκι: Η μωβ συνδυάζεται υπέροχα με καφέ σκιά, ενώ η μπλε με όλους τους ψυχρούς τόνους και με μαύρο-γκρι μακιγιάζ.

Πολύχρωμες Σκιές Ματιών

Τον τελευταίο χρόνο είδαμε στο Instagram να ασχολούνται όλες οι makeup artists με μακιγιάζ ματιών σε έντονους χρωματισμούς και γι’ αυτό σου φέραμε super παλέτες, για να το κάνεις πλέον κι εσύ!

  • Η Rainbow eyes μπορεί να δώσει στο βλέμμα σου, κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου που ονειρεύεσαι. Εμείς, ωστόσο, σου προτείνουμε να τα συνδυάσεις και μεταξύ τους, κάνοντας blending με το πινέλο  σου, για υπέροχες χρωματικές διακυμάνσεις.
  • Αν θες κάτι χρωματιστό, αλλά σε πιο ρομαντικούς τόνους, φέρνουμε το “ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου” με την Sunset eyes παλέτα και όλες τις αποχρώσεις του golden hour σε σκιές!
  • Αν πάλι η αγάπη σου για το ροζ νικά όλα τα υπόλοιπα χρώματα, η παλέτα Daydream eyes θα κερδίσει αυτή τη μάχη κι εσύ θα αποκτήσεις τον μεγαλύτερο σύμμαχο στο μακιγιάζ σου.

Βάλε λοιπόν χρώμα στη ζωή σου, ξεκινώντας από το μακιγιάζ!