Πώς να δημιουργήσεις eye wet look με τον πιο εύκολο τρόπο

Beauty and Makeup Tips
4 Μαΐου, 2020

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά-σιγά και το eye wet look είναι το must thing για μια ακόμη χρονιά! Σου έχουμε τον τρόπο να το δημιουργήσεις με… lipgloss! Ναι, όπως το άκουσες. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Πάμε να το δούμε βήμα-βήμα.

1ο βήμα

Προετοίμασε σωστά το άνω βλέφαρο. Τοποθέτησε λίγο primer ή concealer για να δώσεις ομοιόμορφη όψη στο δέρμα σου. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθεί περισσότερο το μακιγιάζ των ματιών σου.

2ο βήμα

Ξεκίνησε με μια nude απόχρωση lipgloss και τοποθέτησέ την στο καπάκι του ματιού σου. Άπλωσέ την απαλά με το δάχτυλό σου. Μην τοποθετήσεις υπερβολική ποσότητα, για να μην “κυλήσει” στο μάτι σου.

3ο βήμα

Παίξε με σκιές! Σου προτείνουμε κάποια σκιά με ιριδίζον αποτέλεσμα, ώστε η λάμψη της να ταιριάξει με το wet look. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις και highlighter για λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς έντονο χρώμα. Σχετικά με την απόχρωση της σκιάς, εμείς σου προτείνουμε οποιαδήποτε απόχρωση της αγαπημένης μας, shimmer luxuriant eyeshadow palette. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και υγρό highlighter, το οποίο έχει μαγική λάμψη και το βρίσκεις σε 3 υπέροχες, ιριδίζουσες και bronze αποχρώσεις.

4o βήμα

Για να απογειώσεις τη λάμψη του ματιού σου, πέρασε ένα διαφανές lipgloss για τελείωμα, πάνω από τη σκιά.

Και 2 #εξτραδάκια!

  1. Χρησιμοποίησε πιο ανοιχτόχρωμη σκιά από το τελικό αποτέλεσμα που θέλεις, καθώς το lipgloss θα σκουρύνει την όψη της.
  2. Αν δεν έχεις σκιές σε shimmery αποχρώσεις, χρησιμοποίησε metallic lipgloss! Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο έντονο όσο με σκιά, αλλά σίγουρα θα είναι όμορφο, αστραφτερό και φρέσκο.